Plastikakirurgia Finestin rinta-, vartalo- ja kasvotoimenpiteet suoritetaan helmikuussa 2017 valmistuneessa koko Euroopan uusimmassa ja moderneimmassa yksityissairaalassa. Erikoisalaamme ovat mm. rintojen suurennus eli silikonirinnat, rintojen kohotus, rintojen pienennys, intiimikirurgia, hiustensiirrot, kasvojenkohotus eli facelift, vatsan muotoilu, rasvaimu ja nenäleikkaus. Lihavuusleikkaukset, esim. mahalaukun ohitusleikkaukset suoritetaan ITK-sairaalassa.

Plastiikkakirurgia Virossa. Viro on EU-maa, kuten Suomikin, joten laadullisia eroja toimenpiteiden suorittamisessa ei ole.

UUSI PLASTIIKKAKIRURGIAN YKSITYISSAIRAALA JA TUTUT KIRURGIT

Leikkaukseen lähtiessä kannattaa verrata eri vaihtoehtoja. Uskallamme väittää, että Plastiikkakirurgia Finestin palvelupaketti on vertaansa vailla. Meillä on ylivoimaisesti paras hinta laatusuhde.

Plastiikkakirurginen yksityissairaala, jossa Finestin leikkaukset suoritetaan on sairaala, ei klinikka, joten se on täyttänyt valvontaviranomaisten kovimmat turvallisuus vaatimukset ja siellä on kaikki valmiudet ympärivuorokautiseen turvalliseen hoitoon ja valvontaan. Mukavuuksiltaan sairaala vastaa ylellistä hotellia ja kaikki laitteet sekä kalusteet ovat upouusia. Business luokan varusteluun verrattavissa potilashuoneissa on wc, suihku, jääkaappi, hälytyskello, televisio ja wi-fi yhteys.

Tässä yksityissairaalassa ei ole kilpailevia yrityksiä saman katon alla, joten kaikki plastiikkakirurgiset potilaat saavat tasapuolisesti ensiluokkaista palvelua eikä eriäviä käytäntöjä ole. Sairaalassa on päivystys 24 tuntia vuorokaudessa eli hoitoa ja kipulääkkeitä on aina saatavilla. Plastiikkakirurgiaan erikoistuneet sairaanhoitajat ovat käytössä vuorokauden ympäri ja koska kaikki pitävät työstään niin se myös näkyy ensiluokkaisessa palvelussa. Henkilökunta on tarkkaan valittua ja kielitaitoista sekä saanut erityiskoulutusta siitä kuinka palvella ja huomioida suomalaisia asiakkaita.

Leikkaustiimin muodostaa aina vähintään viisi (5) henkeä: toimenpiteeseen erikoistunut plastiikkakirurgi, anestesialääkäri, anestesiasairaanhoitaja, assisteeraava instrumenttihoitaja ja valvova sairaanhoitaja. Anestesian eli nukutuksen suorittaa aina anestesialääkäri tai anestesiologi. Meillä asiakas valitsee etukäteen leikkaavan plastiikkakirurgin neljä (4) vaihtoehdosta (Dr. Kullamaa, Dr. Atna, Dr. Eller ja Dr. Kirjanen). Asiakas tapaa ennen leikkausta sekä plastiikkakirurginsa että anestesialääkärin. Kaikki plastiikkakirurgimme puhuvat erinomaisesti suomen kieltä. Kaikkiin leikkauksiimme sisältyy vaadittava leikkauksen jälkeinen valvonta.

Potilaillamme on sairaalassa täysihoito. Aamiaisbuffet ja lounas nautitaan sairaalan omassa kahvila-ravintolassa ja leikkauksen jälkeinen päivällinen tarjoillaan suoraan omaan huoneeseen. Kaikki raaka-aineet ovat tuoreita ja ruoka paikan päällä valmistettua, ensiluokkaista, erikoisruokavaliot huomioivaa ravintolaruokaa. Kahviossa saa käydä myös omatoimisesti ja asiakkaat voivat tilata ylimääräisiä (maksullisia) aterioita myös ruoka-aikojen ulkopuolella. Potilashuoneen jääkaapista löytyy juotavaa ja vastaanoton kahviautomaatissa on laaja valikoima lämpimiä juomia. Sairaalan C-osassa on myös Selver kauppa, jossa voi asioida klo 8-22.

Leikkauksen jälkeen kipuja lievitetään tehokkaalla kipulääkityksellä. Potilas yöpyy sairaalassa yleensä yhden (1) yön tarkkailussa. Käytämme leikkauksissa ja niiden jälkihoidossa vain tunnettujen ja tunnustettujen valmistajien lääkkeitä sekä tuotteita. Ennen kotiin paluuta kannattaa käydä sairaalan apteekissa ostamassa leikkauksen jälkeiseen hoitoon tarvittavat tarvikkeet ja toiset tukiliivit, sillä hinnat ovat huomattavasti halvemmat kuin Suomessa.

Tarjoamme potilaillemme täydellisen paketin. Järjestämme laivan meno – ja paluuliput sekä autonkuljettajan kuljetukset paikan päällä (satama-sairaala-satama). Hintaan sisältyy myös yöpyminen, täysihoito, anestesia, leikkaus, lääkkeet sekä hoidon seuranta, kuten neuvonta ja jälkitarkastukset. Myös korkealaatuiset implantit sisältyvät hintaan rintojen suurennuksessa. Sairaalassa on mahdollisuus ennen leikkausta suoritettaviin tutkimuksiin Radiologiklinkka Mammograafissa. Tutkimukset ovat hinnaltaan huomattavasti edullisemmat kuin Suomessa.

MATKUSTUS TALLINNAAN JA TAKAISIN

Käytämme nopeinta ja matkustusmukavuudeltaan parasta vaihtoehtoa. Yhdensuuntainen matka Helsingistä Tallinnaan kestää nopealla aluksella, valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen 1.5-2 tuntia.

Kaikilla Baltian maiden matkoilla tarvitaan voimassaoleva matkustusasiakirja, joko passi tai 1.3.1999 jälkeen myönnetty henkilökortti.

Huolehdimme myös potilaidemme turvallisesta meno-paluu kyydityksestä sataman ja sairaalan välillä. Satamasta yksityissairaalaan on noin 5 kilometriä matkaa. Autonkuljettajamme kyydissä kuljet turvallisesti satamasta sairaalaan suoraan kirurgian osastolle. Kotiutuspäivänä sinut haetaan kirurgian osastolta ja kuljetetaan suoraan satamaan.

SAATTAJA JA MUUT PALVELUT

Asiakas saa ottaa mukaansa saattajan ja myös saattajan on mahdollista käyttää sairaalan monipuolisia palveluita. Saattajapakettiin sisältyy saattajan yöpyminen potilaan kanssa yhteisessä huoneessa täysihoidolla sekä matkaliput ja autonkuljettajan kuljetus. Sairaala sijaitsee Kristiine kauppakekskuksen vieressä, jossa saattajalle on hyvät ostosmahdollisuudet.

Sairaalassa on MT Estetic maahantuojan varasto, joten sairaalastamme löytyy aina kaikkia malleja ja kokoja sekä rintaimplanteista, että tukitekstiileistä.

Koska sairaalamme on terveyden – ja hyvinvoinnin keskus ja saman katon alta löytyy kaikki palvelut niin asiakkailla ja saattajilla on mahdollisuus käyttää sairaalan muita palveluita, kuten hammashoito, mammografia ja laboratorio, ihotautilääkäri, gynegologi, jalkahoitola, fysioterapia, personal trainer studio, silmälääkäri sekä muut erikois – ja yleislääkärien palvelut. Erityisesti injektiohoidot, kuten botuliini ja hyaluronihappohoidot on helppo tehdä samalla kauneusleikkausmatkalla.

Alan ensimmäisenä ja ainoana Plastiikkakirurgia Finestin asiakkailla on pääsy henkilökohtaisin tunnuksin ilmaiseen Plastikakirurgia Finest applikaation, jonka kautta on näkymä omiin tietoihin, joista löytyy leikkausseloste, omat ennen – ja jälkeen kuvat ja applikaation kautta voi lähettää hoidonseurannallisia kuvia ja viestejä.

2017 valmistuneen huippumodernin yksityissairaalan myötä pystymme palvelemaan entistä useampaa asiakasta, asiakkaan oman aikataulun mukaisesti. Suoritamme leikkauksia kaikkina arkipäivinä sekä sopimuksen mukaan lauantaina.

Asiakas on Finestissa ykkönen ja meille on tärkeää voida tarjota parhaat ja turvallisimmat puitteet, paras ja joustavin palvelu, sekä hyvät lopputulokset. Huolehdimme asiakkaan onnistuneesta hoitopolusta alusta loppuun. Meillä jokainen asiakas on erittäin tärkeä VIP asiakas.

**Näytä hyvältä ja voi hyvin! Varaa aika ilmaiseen, henkilökohtaiseen ja luottamukselliseen konsultaatioon. Konsultaatio ei sido mihinkään. Ajan voit varata sähköpostitse info@plastikakirurgiafinest.ee tai puhelimitse 044-53 964 53 / +37253633689.**

FINEST KONSULTAATIOT​

Tervetuloa ilmaiseen konsultaatioon. Konsultaatiossa käymme läpi kaikki asiat,
jotka liittyvät sinua kiinnostavaan toimenpiteeseen ja toimintaamme.

Konsultaatioihin pääsee sekä Plastiikkakirurgia Finestiin Tallinnassa että
konsultaatioita tarjoaville Suomen yhteistyökumppaneillemme joustavasti ja
sopimuksen mukaan.

Aikoja on mahdollisuus saada arkisin kello 10-21 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin.

Voit varata ajan soittamalla tai käyttämällä online ajanvarausta

+358 44 539 6453 / +372 5363 3689