SUOSITTELIJAT

Anu Nurminen

anu nurminen

Hei. Olen Anu Nurminen malli, pr-työntekijä ja myyjä. Painonpudotuksen vuoksi rintani eivät olleet enää yhtä kiinteät, sellaiset joista itse pitäisin ja jotka sopisivat mielestäni omaan vartalooni. En tuntenut oloani enää itsevarmaksi.

Kokemus oli uskomaton, kaikki sujui helposti, vaivattomasti ja hyvin konsultaatiosta jälkitarkastukseen saakka. Kaikki on suunniteltu ja panostettu palvelemaan asiakasta/potilasta mahdollisimman hyvin. Plastiikkakirurgia Finestissa tunsin oloni erittäin turvalliseksi ja minun oli helppo luottaa asiantuntijoiden ammattitaitoon. Huippumodernissa yksityissairaalassa on 24 h päivystys joka toi entistä enemmän turvallisuuden tunnetta.

Leikkauksen jälkeen rintoihin tuli vähän kokoa ja ryhdikkyyttä lisää, mutta ne näyttävät silti luonnollisilta! Itse olin leikkauksen jälkeen lähes kivuton ja palautuminen oli tasaista. Oloni on jälleen itsevarma. Olen todella tyytyväinen loppu tulokseen, saamaani yksilölliseen ja arvokkaaseen palveluun! Suosittelen Plastiikkakirurgia Finestia lämpimästi ja sen vuoksi voisin kokea saman uudelleen milloin vain!

Esko Eerikainen

esko eerikäinen

Radiojuontaja

Hei. Olen Esko Eerikäinen radiojuontaja ja olen kiireisen elämän, stressin ja useiden epäonnistuneiden hiusväri kokeilujen vuoksi menettänyt hiuksia päälaella, joita nyt leikkauksen / hiustensiirron jälkeen saanut takaisin. Voin koko sydämestäni suositella sinulle mies! Toimenpide on nopea ja melko kivuton ja palautuminen erittäin nopea, josta yllätyin itsekin! Olisin mennyt jo aiemmin, jos olisin tiennyt kuinka vaivatonta kaikki on! Suosittelen Plastiikkakirurgia Finestia!

Katarina tunturi

katarina tunturi

Valmentaja ja fitnessurheilija

Päätös vaihtaa rintaimplantit itselleni aiempia sopivampaan kannatti! Koko kuvio toimenpiteestä palautumiseen sujui paremmin kuin odotin ja lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen.

Kiitos Plastiikkakirurgia Finest, plastiikkakirurgi Jyri Kullamaa ja Nagor.

Susanna Medeiros

susanna medeiros

Suomen seksikkäin 2015

Muuten kurvikkaana naisena olin jo vuosia ollut tyytymätön vaatimattomaan A-kuppiini. Jopa useissa A-koon liiveissä, kuppi jäi puolityhjäksi, sivuprofiili oli olematon ja rintavaosta sain vain haaveilla. Kuvauksissa jouduin toppaamaan rintaliivejä ja bikineitä todenteolla, joka oli epämukavaa ja silti peilikuva ei näyttänyt sopusuhtaiselta. Rinnat eivät olleet kasvaneet teinivuosilta miksikään, jonka vuoksi unelmoin pyöreistä, täyteläisistä silikonirinnoista.

Voitettuani Suomen Seksikkäin 2015 kilpailun, ja tätä myötä Plastikakirurgia Finestin lahjoittamat palkintosilikonit olen päässyt nauttimaan voittovuodestani kirjaimellisesti täysin rinnoin.

Konsultoinnista lähtien olin enemmän kuin tyytyväinen Plastiikkakirurgia Finestin ammattitaitoon ja ystävälliseen asiakaspalveluun. Leikkaukseen mennessäni oloni oli niin rauhallinen ja luottavainen, ettei minua pelottanut lainkaan. Pieni laivamatkan aikana noussut jännityskin raukesi viimeistään silloin, kun tapasin plastiikkakirurgi Jyri Kullamaan.

Leikkaus sujui mainiosti ja Ferilitas-yksityissairaalassa oloni oli tervetulleempi ja kotoisampi kuin missään hotellissa! Hoitajat olivat ihania ja todella auttavaisia, he myös vastasivat kaikkiin mahdollisiin kysymyksiini ja juttelivat muutenkin mukavia, joten aikakaan ei käynyt pitkäksi.

Leikkauksen jälkeen olo koheni päivä päivältä, mitään sietämätöntä kipua en kokenut missään vaiheessa, ja leikkaushaavat olivat alusta asti todella siistit. Annetuilla ohjeilla pärjäsi todella hyvin ja mukaan saamani tukiliivit olivat erittäin kätevät. Pian palasin arkiaskareihin ja kuntoilunkin pääsin aloittamaan reilun kuukauden päästä leikkauksesta.

Kaiken kaikkiaan olen ollut pelkästään tyytyväinen, niin rintoihin kun Plastiikkakirurgia Finestiin! Yhdellä leikkauksella vajaasta A-kupista tuli muhkea, reilu DD-kuppi, rintavakoa saan vihdoin ihailla päivittäin ja olo on mitä mahtavin ja itsevarmin, myös ilman rintaliivejä! Jos joku kysyy minulta kadunko päätöstäni, voin huoletta sanoa etten todellakaan, vaan päinvastoin. Rakastan uusia rintojani! Sittemmin olen myös täyttänyt huuliani Finestillä, ja saanut lopputuloksena ihanat, pulleat pusuhuulet.

Jos myöhemmin harkitsen mitä tahansa operaatiota, käännyn varmasti Finestin puoleen.

Marianne Kallio

Marianne kallio

Suosittelen alansa huippuja eli Plastiikkakirurgia Finestin palveluja, taitavia plastiikkakirurgeja sekä Motiva-rintaimplantteja.

Minna

minna 49v

Kuinka 10 vuotta pyyhkiytyi kasvoiltani Plastiikkakirurgia Finestissa…

Kaikkien ihmisten elämään kuuluu ruuhkavuosia niin myös minun ja kun vihdoin pystyin taas nauttimaan elämästä niin kasvoni tuntuivat vierailta. Kun voiteet ja kauneushoidot eivät enää auttaneet niin päätin rohkaistua kauneusleikkaukseen. Nyt peilikuvani vastaa sisäistä minääni. Tunnen itseni upeaksi ja tutut kehuvat miten pirteältä näytän, mutta monikaan ei ole arvannut, että kävin leikkauksessa, koska lopputulos on luonnollinen eivätkä arvet näy ja toivuin leikkauksesta työkuntoiseksi alle 2-viikossa. Paras sijoitus on aina sijoitus itseensä. Mieluummin ajan yhtä vuosimallia vanhemmalla autolla, mutta itselläni on silti fantastinen olo. Nyt 6 vuotta operaation jälkeen lopputulos on edelleen erittäin hyvä.

Tanja Sundell

tanja sundell

On ollut unelmien täyttymys päästä tekemään yhteistyötä Plastiikkakirurgia Finestin kanssa. Toivoin Plastiikkakirurgi Jyri Kullamaata suorittamaan minulle rintojen suurennusleikkauksen, sillä kuulin hänestä pelkästään hyvää palautetta ja häntä suositeltiin minulle.

Omat rintani ovat pienentyneet ja menettäneet muotonsa viimeisimmän raskauteni jälkeen (minulla on kaksi lasta) sekä kilpaurheilun myötä. Kovaa treenatessa rintojeni tilalle on kasvanut isommat lihakset ja olen jo pitkään halunnut korjata asian sekä saada naiselliset muotoni takaisin myös yläkroppaan. Lajini on Bikini Fitness ja kilpailussa on tärkeää, että kroppa on sopusuhtainen ja rintaimplantit ovat yleisiä fitnessharrastajien keskuudessa.

Olen todella onnellinen saadessani vihdoinkin rinnat, joista olen unelmoinut pitkään. Tunnen olevani kokonainen saatuani Nagor-rintamplantit, jotka ovat sopusuhteessa kroppaani.
Kiitos tuhannesti Plastiikkakirurgia Finest työväelle ja kiitos loistavalle kirurgille Jyri Kullamaalle. Minulle on tullut hyvin huolta pidetty ja turvallinen olo Finestin kanssa asioidessani sekä Fertilitaksen sairaalassa ollessani. Voin lämpimästi suositella kaikille kiinnostuneille Plastikakirurgia Finest palveluita. Finest on varmasti loistava ja turvallinen vaihtoehto.

Sahra Ali

sahra ali

Jos haluat alan huippukirurgin niin ehdottomasti plastiikkakirurgi Jyri Kullamaa. Jyri ymmärtää juuri millaiset rinnat haluat/ sopivat sinulle parhaiten. Minulle Jyri laittoi Nagor rintaimplantit, jotka ovat erittäin laadukkaat, koko 390 cc.

Viikko leikkauksen jälkeen olin enemmän kuin tyytyväinen. Sain enemmän kun toivoin. Kaikesta tästä saan kiittää Plastiikkakirurgia Finestia!!

Jos sinä mietit kauneusleikkausta niin suosittelen olemaan yhteydessä Plastiikkakirurgia Finestiin sillä siellä on alan huippuja ja saat kaikkiin kysymyksiisi vastaukset ja parhaan palvelun.

Itse tulen ehdottomasti käyttämään tulevaisuudessakin Plastiikkakirurgia Finestin palveluja!!

Noora-Maria Tissari

noora-maria tissari

Suomen seksikkäin 2013

”Suomen seksikkäin 2013”- ja ”Maatalon prinsessa”-tosi-tv-kilpailija Noora-Maria Tissari suosittelee Plastiikkakirurgia Finestia

Sofia Rissanen

sofia rissanen

Haaveilin aina isoista rinnoista, mutta omani eivät vain kasvaneet joten muuten muodokkaana tunsin että vartaloni ei ollut sopusuhtainen. Tiesin aina että tulisin turvautumaan plastiikkakirurgiaan, joten ryhdyin ottamaan selvää eri vaihtoehdoista. Kuultuani paljon hyvää Plastiikkakirurgia Finestistä menin käymään konsultaatiossa ja päädyin itsekin turvautumaan heidän palveluihin.Olin hyvin tyytyväinen heidän erinomaiseen palveluunsa jo konsultaatiossa jossa sain vastauksen jokaiseen mieltäni askarruttavaan kysymykseen. Leikkauspäivänä Virossa, yksityissairaalassa tunsin olevani hyvissä käsissä, sillä sairaalan henkilökunta oli erittäin ammattitaitoista sekä ystävällistä. Myös plastiikkakirurgini Jyri Kullamaa oli todella mukava ihminen ja sai oloni tuntumaan turvalliselta ennen leikkausta.

Lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen, rakastan suuria kauniita rintojani jotka nyt tekevät vartalostani täydellisen sopusuhtaisen. En voi muuta kun kiittää Plastiikkakirurgia Finestiä erinomaisesta palvelusta sekä upeasta lopputuloksesta. Tulen jatkossakin käyttämään heidän palveluitaan sekä suosittelen ehdottomasti Plastiikkakirurgia Finestiä kaikille niille jotka harkitsevat rintojensuurennusleikkausta.

Veera Nurmi

veera nurmi

Veera Nurmi suosittelee Plastiikkakirurgia Finestia lämmöllä. ”Kaikki palvelut ovat sujuneet kohdallani hyvin ja Finest on hoitanut asiansa aina ammattitaidolla ja lämmöllä.”

Marika Hongisto

marika hongisto

Fitness Cover Girl 2013-kisan voittaja ja tankotanssiohjaaja Marika Hongisto suosittelee Plastiikkakirurgia Finestiä.

Titi Rantanen

titi rantanen

Olen Titi Rantanen Bikini Fitness-kilpailija. Terveelliset elämäntavat, puhdas ruoka ja urheilu ovat minulle elämäntapa. Vuosien treeni ja terveellinen ruokavalio muokkasivat kehoani lihaksikkaammaksi ja rasvattomammaksi. Bikini Fitness- kisoissa haetaan sopusuhtaista, treenattua ja naisellista kokonaisuutta. Ruokavaliolla ja treenillä pystyin vaikuttamaan kaikkeen muuhun paitsi rintoihini. Opiskelin itse Sky-erikoiskosmetologikoulussa plastiikkakirurgista lymfahierontaa ja pääsin leikkaussaliin seuraamaan myös rintojen suurennusleikkausta. Pitkään harkittuani tiesin mihin olen ryhtymässä ja päädyin rintojen suurennusleikkaukseen.

Toimenpiteen minulle suoritti plastiikkakirurgi Jyri Kullamaa Tallinnassa. Olin todella tyytyväinen kaikkiin järjestelyihin alkaen vastaanotosta Helsingissä ja loppuen kotiutukseen Tallinnassa.

Iso kiitos siis Plastiikkakirurgia Finestille sekä plastiikkakirurgilleni Jyri Kullamaalle, joka teki toimenpiteen erittäin ammattitaitoisesti. Olen enemmän kuin onnellinen lopputuloksen luonnollisuudesta ja kauneudesta. Pääsin leikkauksen jälkeen treenaamaan jo muutamassa viikossa. Lopputulos on niin aito, että tuntuu kuin en olisi leikkauksessa ollutkaan.

Voin ilolla suositella kaikille kiinnostuneille Plastiikkakirurgia Finest:n kauneuspalveluita 🙂
Voit seurata treeni-, ja kilpailukuulumisiani sivulla Team Beyond Belief.

Johanna Loiri

johanna loiri

Mallitoimisto FaceMaker  tekee yhteistyötä Plastiikkakirurgia Finestin kanssa, joista mm. Suomen suurin mallikilpailukiertue Best Model of Finland 2013 ja uusi sporttinen kisakiertue Fitness Cover Girl 2013 ovat mediassa koko vuoden ajan tehokkaasti näkyvillä.

FaceMakerin liki kuudenkymmenen ammattimallin reservi luottaa laadukkuuteen ja parhaaseen mahdolliseen palveluun, siksi halusimme yhteistyökumppaniksi Plastiikkakirurgia Finestin.

Anu Rantanen

anu rantanen

Kahden lapsen jälkeen rintani eivät olleet enää entisensä, joten turvauduin plastiikkakirurgi Jyri Kullamaan palveluihin.

Ensimmäisen kerran laitettiin 4 dl, mutta myöhemmin halusin lisää täytettä ja päädyimme 8 dl:n implantteihin.

Konsultaatiossa tunsin jo heti olevani osaavissa käsissä, ja toiveitani kuunneltiin. Yksityissairaalan henkilökunta oli ystävällistä, ja kivuista ei tarvinnut kärsiä. Olen erittäin onnellinen täydellisistä rinnoistani! Kiitos Plastiikkakirurgia Finest, tulen turvautumaan palveluihinne jatkossakin.

omaton, kaikki sujui helposti, vaivattomasti ja hyvin konsultaatiosta jälkitarkastukseen saakka. Kaikki on suunniteltu ja panostettu palvelemaan asiakasta/potilasta mahdollisimman hyvin. Plastiikkakirurgia Finestissa tunsin oloni erittäin turvalliseksi ja minun oli helppo luottaa asiantuntijoiden ammattitaitoon. Huippumodernissa yksityissairaalassa on 24 h päivystys joka toi entistä enemmän turvallisuuden tunnetta.

Leikkauksen jälkeen rintoihin tuli vähän kokoa ja ryhdikkyyttä lisää, mutta ne näyttävät silti luonnollisilta! Itse olin leikkauksen jälkeen lähes kivuton ja palautuminen oli tasaista. Oloni on jälleen itsevarma. Olen todella tyytyväinen loppu tulokseen, saamaani yksilölliseen ja arvokkaaseen palveluun! Suosittelen Plastiikkakirurgia Finestia lämpimästi ja sen vuoksi voisin kokea saman uudelleen milloin vain!

Asal Bargh

asal bargh

Olen hallitseva Miss Pin Up 2013 sekä Suomen Huippumissi 2013 -finalisti, joten kauneus ja ulkonäkö on minulle erittäin tärkeää.

En ollut täysin tyytyväinen rintoihini ja joskus minulle tuli malli- ja mainoskuvauksissa rintojeni takia hieman epävarma olo. Päätin hankkia rintaimplantit, joilla halusin parantaa rintojeni kokoa ja muotoa.

Tutkittuani eri vaihtoehtoja ja lopputuloksia, päädyin turvautumaan Plastiikkakirurgia Finestin palveluihin.

Olin erittäin tyytyväinen leikkausta edeltäviin järjestelyihin, kuten myös itse operaatioon. Sairaalan henkilökunta oli todella ystävällistä ja ammattitaitoista. Plastiikkakirurgi Jyri Kullamaa sai oloni ennen leikkausta tuntumaan turvalliselta ja olen äärettömän tyytyväinen lopputulokseen.

Rintani ovat todella hyvän näköiset ja ne näyttävät luonnollisilta ja terhakoilta – vaikka ilman rintaliivejä.

Leikkauksen hyvä lopputulos antoi minulle kosolti lisää itseluottamusta ja voin suositella Plastiikkakirurgia Finestiä lämpimästi kaikille niille, jotka harkitsevat rintojensuurenusleikkausta. Myös huuleni on täyteläistetty ja nyt huuleni ovat luonnolliset ja täydelliset.

Kristina Karjalainen

kristiina karjalainen

Miss Estonia 2013- ja Miss Universum-kilpailija

Työskentelen mallina ja kilpailen kansainvälisissä altkauneuskilpailuissa. Ulkonäkö ja ihonhoito on ammatissani erittäin tärkeää. Onneksi ei aina kuitenkaan tarvitse tehdä radikaaleja toimenpiteitä.

Plastiikkakirurgia Finestiltä löytyy myös kevyempiä hoitoja, kuten sairaanhoitaja/erikoiskosmetologin suorittamat tehokkaat Sesderman kotihoitotuotteet sekä nanoteknologiset kasvohoidot. Tuotteet saavat laajentuneet ihohuokoset omaavan ihoni hehkumaan ja näyttämään ihanan nuorekkaalta!

Ehdottomasti suosittelen kaikille, kiitos paljon!

Irina Tundra

irina tundra

Halusin aina isot rinnat ja ihailin povekkaita julkisuuden naisia, mutta omat rinnat eivät vaan kasvaneet. Kun minulla oli mahdollisuus ottaa silikonirinnat, tartuin siihen heti. Kävin eräällä klinikalla laitattamassa ensimmäiset rintaimplanttini ja olin hyvin tyytyväinen niihin, kuppikoko kasvoi 300 g implanteilla AAsta B-kuppiin ja lopputulos näytti erittäin luonnolliselta. Muutaman vuoden päästä halusin kuitenkin taas suurentaa rinnat, sillä vaikka olin tyytyväinen 300 g rintoihini, ne olivat paljon pienemmät kuin mitä halusin. Koska kaikki tuttuni, jotka olivat käyneet useamman kerran rintojensuurennuksessa, olivat toisella leikkauksella saaneet 500-550g implantit, odotin minäkin samaa.

Menin samaan klinikkaan, jota käytin ensimmäisellä kerralla, mutta siellä sanoivat ettei minulle mahdu suurempi kuin 370 g implantti, sillä minulla oli implantit rintalihaksen alla. Kun kysyin voisiko uudet implantit laittaa osittain lihaksen alle, minulle selitettiin ettei implantin paikkaa voi muuttaa. Minulle annettiin kaksi päivää aikaa maksaa varausmaksu, muuten haluamani leikkausaika menisi toiselle, joten en siinä ajassa ehtinyt käydä konsultaatiossa muissa klinikoissa, ja ajattelin että vastaus on muuallakin joka tapauksessa sama, joten pakko tyytyä tähän ja maksoin leikkauksen. Kuppikoko kasvoi korkean implantin ansiosta kokonaiset kaksi kuppikokoa, D-kuppiin, mutta rinta näytti vain todella pieneltä ja todella ”eteenpäinpyrkivältä”.

Kuluvan vuoden aikana kuulin Plastiikkakirurgia Finest nimisestä yrityksestä ja monet tuttuni suosittelivat sitä sekä heidän plastiikkakirurgiaan, Jyri Kullamaata, joten kävin konsultaatiossa, ei vain siksi että halusin korjauttaa rintani, vaan minusta alkoi tuntua siltä, että minua on huijattu edellisessä klinikassa. Finestissä sanottiin heti etteivät he edes lähde leikkaamaan jos haluttaisiin laittaa alle 100 g suurempi implantti. Konsultin tunnusteltua rintani, huomattiin että implanttini olikin jo laitettu osittain lihaksen alle, vaikka edellisessä klinikassa sanoivat, ettei sitä ole mahdollista tehdä! Minulle luvattiin jopa 605 g implantit ja päätin lähteä leikkaukseen. Kuppikoko kasvoi vain yhdellä, E-kuppiin, mutta rinta näyttää selvästi isommalta, sopusuhtaisemmalta vartalooni nähden sekä kaikin tavoin paremmalta, kauniilla rintavaolla. Olen vihdoin saanut, mitä olen niin kauan halunnut! Kyse on todennäköisesti siitä että ko. toisessa klinikassa henkilökunta ei ollut tarpeeksi asiantunteva rintaleikkausten suhteen. En halua että kukaan joutuisi minun tapaan ”yritys ja erehdys”-menetelmällä saamaan itselleen haluamansa lopputuloksen, kun sen voi saada kerralla, siksi suosittelen Plastiikkakirurgia Finestia. Ammattitaitoiset, asiantuntevat ja rehelliset Finest-yhteistyökumppanit, joka kuuntelevat asiakkaan toiveita ja jonka kohtelussa voit olla varma siitä, etteivät he ole vain rahojesi perässä, vaan nimenomaan tyytyväiset asiakkaat ja hyvä maine on heille tärkein. Rintoja ei voi saada syömällä tai liikkumalla tietyllä tavalla, joten on aivan mahtavaa että on tällainen mahdollisuus!

www.irinatundra.net

Maria Harkonen

maria härkönen

Olen keväällä 2012 kisadebyyttini tehnyt bodyfitness-kilpailija Maria Härkönen. Lajissani vaaditaan rasvatonta, lihaksikasta, mutta naisellisen tasapainoista lookkia.

Pienissä rasvoissa oma rintakudos luonnollisesti häviää, mutta omalla kohdallani rintaproteesit lisäsivät toivottua naisellista balancea vartalooni. Ensimmäistä kertaa kisakunnon saavutettuani huomasin kuitenkin, että rasvakudoksen oltua niin pieni, implantit näyttivät ja tuntuivat ehkä hieman luonnottomilta.

Otin yhteyttä Plastiikkakirurgia Finestiin. Plastiikkakirurgi Jüri Kullamaan kanssa keskusteltuani päädyin vaihtamaan implantin sijaintia lihaksen päältä lihaksen alle luonnollisemman ja ryhdikkäämmän ilmeen aikaansaamiseksi.

Aikoinaan vuosia rintaleikkausta harkittuani ja monissa paikoissa konsultaatioissa käytyäni valitsin juuri Jüri Kullamaan tekemään operaation minulle. Lopputulokseen olin silloin erittäin tyytyväinen ja toipumisenikin leikkauksesta peloistani huolimatta oli Todella nopeaa:)

Seuraavaa leikkausta harkitessani en edes miettinyt muita vaihtoehtoja:) Suosittelen Plastiikkakirurgia Finestiä lämpimästi kaikille rintaleikkauksesta haaveileville!

Vastaan toimenpiteeseen liittyviin kysymyksiin sähköpostilla, jonka osoitteen saat tarvittaessa Plastiikkakirurgia Finestistä.

Saron Lantea

saron lantea

Erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua. Asioidessa Plastiikkakirurgia Finestin kanssa ei tarvitse epäröidä mistään. En ole saanut vain suurempia rintoja, vaan myös kauniit silikonirinnat, siksi siis vilpittömästi suosittelen tätä kaikille, jotka haaveilevat täydellisemmästä vartalosta. Miksi vain haaveilla jostakin, kun asiasta voi tehdä totta?

Miima

miima hiltunen

Palvelu ja ammattitaito on Plastiikkakirurgia Finestillä ensiluokkaista. Heti konsultaatiosta lähtien tunsin olevani ammattilaisten ja sydämellisten ihmisten kanssa tekemisissä. Plastiikkakirurgia Finest-yhteistyökumpanit välittävät oikeasti mitä sinulle kuuluu myös leikkauksen jälkeen.

Onnistuneen ja kauniin rintojen suurennus lopputulokseni takana on ammattitaitoinen ja hyvin koulutettu plastiikkakirurgi Jyri Kullamaa.

Mikäli harkitset rintojen suurennusta tai mitä tahansa plastiikkakirurgista toimenpidettä, voin lämpimästi suositella Plastiikkakirurgia Finestiä. Itse olen käynyt läpi kaksi rintojensuurennus leikkausta ja olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen.

Halutessanne kuulla toimenpiteen kulusta lisää, voitte pyytää yhteystietojani Finestistä. Jaan kokemukseni mielelläni myös henkilökohtaisessa keskustelussa.

Bambi Ink

bambi ink

Saavuin ensimäistä kertaa konsultaatioon täytettyäni 18-vuotta 2007. Ystäväni ja monet tuttuni jotka olivat käyttäneet Finestin henkilökunnan palveluita ja ylistivät silmät kiiluen toinen toistaan upeampia lopputuloksia. 2007-loppuvuodesta oli minun vuoroni, sillä pääsin ensimmäistä kertaa kokemaan tuon ylistetyn kirurgin, Jyri Kullamaan taikoja!

Sovimme konsultaatiossa että 3 dl on maximi mitä minulle voi yhdellä kertaa laittaa, ”jottei vaan tule liian isot” Leikkaus meni enemmän kuin hyvin ja kysymysten sattuessa sai aina soittaa.

Ilmoitin heti haluavani lisää kokoa, sovimme että 1 vuosi pitää olla väliä leikkauksissa, jotta kehoni kerkää tottumaan ja että minulla on aikaa miettiä rauhassa. Varasinkin seuraavan leikkausajan -08, jolloin proteesini vaihdettiin 5,5 dl kokoon. Olin taas entistä tyytyväisempi Kullamaan käden jälkeen, mutta hinku suurempaan oli vielä…

Kolmannessa proteesien vaihdossa tehtiin nämä upeat 8 dl rinnat, jotka minulla nyt on! Noh, kuvat puhukoon puolestaan, on ainakin yksi pikkutytön unelma toteutettu. Nyt on minun vuoroni ylistää, sillä jotkin toiveet voi toteuttaa!! Elämäni suurin sponsorointi lähestyy, nimittäin Plastiikkakirurgia Finest on sponsoroimassa mulle 2013 lopulla 1,2 l rinnat!!

Misu

misu

Sporttimimminä pidän kroppani kunnossa ja rasvaprosentin alhaisena ympäri vuoden. Ainut mitä en saanut treenillä kuntoon, oli pienet mutta kivat rinnat, rasva kun valitettavasti tuppaa ensimmäisenä lähtemään rinnoista. Halusin niiden olevan täydelliset. Lähtökohta oli hyvä ja rintojani saatiin suurennettua kahdella kuppikoolla. Nautin uusista uhkeista rinnoistani ja on ihanaa shoppailla vaatteita, kun nykyään kaikki istuu niin hyvin päälle.

Mietin ja lykkäsin asiaa yli 10 vuotta, joten kyseessä ei ollut mikään hetken mielijohde. Kun menin konsultaatioon, tiesin olevani turvallisissa käsissä ja jännitys poistui samantien. Sain kaikkiin kysymyksiini ystävälliset ja asiantuntevat vastaukset. Plastiikkakirurgiksi halusin nimenomaan Jyri Kullamaan, koska olin nähnyt hänen kädenjälkiään muilla ja tulokset puhuivat puolestaan. Suosittelen lämpimästi Plastiikkakirurgia Finestin ammattitaitoisia palveluita! Miksi tyytyä hyvään, kun voi saada parasta! ;).

www.misu.fi

Iida Palosaari

Iida Palosaari

Halusin kauniit, isot silikonirinnat ja Plastiikkakirurgia Finest osottautui juuri oikeaksi valinnaksi minulle. Plastiikkakirurgini Juri Kullamaa oli todella lämmin ja mukava ihminen, sekä ammattitaitoinen. Olin 100 % tyytyväinen Plastiikkakirurgia Finestin sisältämään pakettiin ja ystävälliseen palveluun sekä Suomessa sekä Viron sairaalassa.

En voi muuta kuin kiittää täydellisistä rinnoista, joista olen jo kauan haaveillut. Tulen käyttämään Plastiikkakirurgia Finestin palveluja varmasti myös jatkossa. Suosittelen ehdottomasti Finestiä kaikille rintaleikkausta suunnitteleville.