Plastikakirurgia Finest leikkauksen varanneiden asiakkaiden applikaation lataus ohje

Konsultaation jälkeen konsultti kirjaa täyttämäsi konsultaatio lomakkeen tiedot sekä asiakkaasta otetut ennen-valokuvat sähköiseen asiakaskorttiin.
Tietosi menevät kirurgille arvioitavaksi ja arvio saapuu 1-2 kuluttua ja
Konsultti soittaa sinulle kirurgin arvion.Leikkaus varauksen tehtyäsi tietosi siirtyvät applikaatioon jonne pääset omilla henkilökohtaisilla tunnuksilla.Kuinka saat tunnukset applikaatioon, mistä se ladataan ja mitä se pitää Sisällään?

Mene osoitteeseen www.plastikakirurgiafinest.ee ja valitse yläpalkista yhteisö -> alasvetovalikosta  keskustelupalsta ja sinulle aukeaa sivu: ilmoittaudu foorumille.
Täytä kaikki tiedot oikein ja lähetä lomake eteenpäin.
Sinulle saapuu 1-2 päivän sisällä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tunnukset joilla voit kirjautua keskustelupalstalle sekä lataamaasi plastikakirurgia finest applikaatioon.Plastikakirurgia finest applikaatio on ladattavissa älypuhelimille:  Android puhelimelle Play kaupasta ja iPhone Apple Storesta.

Omat tiedot osiossa näet omat tietosi sekä leikkaukseen liittyvät dokumentit:
– leikkaussuunnitelma
– matkustusaikataulu
– sopimukset
– lasku
– anestesialomake ( täytetään etukäteen )
– haavanhoito-ohjeet
– laivalippujen varausnumerosi
– Konsultaatiossa otetut ennen-kuvat tulevat näkyviin kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Sinun ei tarvitse tulostaa muita papereita kun anestesialomake.
Anestesialomake täytetään huolellisesti etukäteen ja otetaan mukaan sairaalaan.Leikkauksen jälkeen leikannut kirurgisi täyttää leikkaustietosi ja ne ovat sinulla nähtävillä omissa tiedoissa.
Voit myös lähettää kirurgille hoidonseurannallisia viestejä ja kuvia.Kotiuduttuasi sairaalasta soitamme sinulle post-operatiivisen soiton. Varaamme ompeleiden poistoajan ja käymme läpi vointiasi.Jälkitarkastus suoritetaan noin 6kk leikkauksen jälkeen yhteistyökumppaneillamme Suomessa. Ajan saa helposti varattuna
https://www.plastikakirurgiafinest.ee/konsultaatiot/varaa-aika/

Leave a Comment